Nyheder

TimeSolutions konsoliderer med ny direktør

Mar 1, 2024

Thorkild Eriksen er tiltrådt som ny administrerende direktør for TimeSolutions, hvor han har fokus på stabil drift og videreudvikling af kundehåndteringssystemet TimeView. Stifter og medindehaver af TimeSolutions, Asbjørn Riise, fortsætter med salg og forretningsudvikling.

Der er et element af ‘rettidig omhu’ over ansættelsen af Thorkild Eriksen som ny administrerende direktør for TimeSolutions. Start-up-virksomheden i Brøndby har siden 2008 været på en flot vækstrejse med flere Gazelle-priser undervejs og er i dag markedsledende med sin løsning til tidsregistrering og kundehåndtering for revisorer, TimeView. Nu bliver driften og udviklingen af softwareplatformen styrket markant til glæde for kunderne.

”Mit fokus vil først og fremmest være at sikre en stabil softwareplatform med en fast frekvens af opdateringer, så de 5.000 brugere, der dagligt anvender TimeView, til hver en tid har et velfungerende værktøj, som giver maksimal værdi,” siger Thorkild Eriksen.

Styrket softwareudvikling
Med en baggrund i datalogi og økonomi har han stået i spidsen for flere it-servicevirksomheder, som tilbyder Software as a Service (SaaS) på samme måde som TimeSolutions. Den knowhow vil han anvende i samarbejdet med TimeSolutions’ team af softwareudviklere, som ligeledes er udvidet, så der nu er tre udviklere.

”De ekstra kræfter skal bruges til at udvikle og strømline platformen, så den forbliver relevant og attraktiv, samtidig med at vi også kan være mere agile i forhold til at understøtte revisorerne i det arbejde, som f.eks. ny lovgivning giver,” siger Thorkild Eriksen.

Asbjørn Riise med fokus på salg
Det er stifter og medindehaver, Asbjørn Riise, som har hentet Thorkild Eriksen til TimeSolutions i det, som han betegner som en konsolidering af virksomheden i Brøndby.

”Thorkild har den erfaring og de kompetencer, der er de helt rigtige for den virksomhed, som TimeSolutions har udviklet sig til. Samtidig giver ansættelsen af en ny administrerende direktør mig mulighed for at fokusere på det, som jeg er bedst til – og elsker allermest – nemlig salg og forretningsudvikling. Så såvel eksisterende som nye kunder kommer til at se endnu mere til mig nu,” siger Asbjørn Riise.

Ser mod udlandet
Asbjørn Riise og Thorkild Eriksen er også enige om strategien for TimeSolutions på længere sigt. Thorkild Eriksen har som direktør tidligere bygget en virksomhed op fra fem til 35 medarbejdere i Danmark og åbnet tilhørende kontorer i 12 europæiske lande.

”Vores fokus er på at udvikle TimeView til glæde for vores nuværende kunder. Men med en velfungerende, standardiseret softwareplatform er det oplagt at se på muligheden for vækst i udlandet,” understreger Asbjørn Riise.